Domov - ALPHA LUXE GROUP

KATALOG NEPREMIČNINE, PRILAGOJEN ZA VAS


POIŠČITE SVOJO NEPREMIČNINO

NAJBOLJŠE MESTO ZA NAKUP IN PRODAJO NEPREMIČNIN!

OBJAVITE NEPREMIČNINO NAJEM NEPREMIČNINE PRILOŽNOSTI

AGENCIJA ZA POSREDOVANJE NEPREMIČNIN, SVETOVANJE IN UPRAVLJANJE INVESTICIJSKIH PROJEKTOV

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. je licenčna nepremičninska agencija, ustanovljena v začetku leta 2019 za zagotavljanje celovite storitve na področju posredovanja, svetovanja in upravljanja investicijskih projektov.

Veseli smo, da zastopamo in povezujemo naše stranke v procesu ustvarjanja trajne vrednosti.

Nudimo celovito storitev: pravno in finančno svetovanje, podporo odločanju, oglaševanje in trženje, skupaj z resolucijo in administrativno dokumentacijo , vse za prihranitev dragocenega časa in za čimprejšnje dokončanje projektov.

Vodijo nas premisleki strokovnosti, usposobljenosti in ljubezni do poslovanja.

Našo ekipo sestavljajo licencirani zastopniki, odvetniki, oblikovalci, marketinški strokovnjaki, nadzorniki in gradbeniki. Zagotavljamo vam popolnoma personaliziran pristop in partnerstvo pri realizaciji vašega projekta.

Prijavite se na naše novice

Pridobite informacije o naših novih obvestilih in priložnostihRobert Budimir

 CEO

Robert je svojo poslovno pot začel v zgodnjih dvajsetih letih, saj je svojo pot gradil na področju trgovine in gostinstva. Svoje poslovanje je dopolnil s posredniško in oglaševalsko dejavnostjo v okviru svoje nepremičninske in marketinške agencije.


Stranke ga prepoznajo po njegovih komunikacijskih sposobnostih, strokovnosti, hitrosti in vztrajnosti pri doseganju svojih ciljev. Verjame, da je za uspeh potrebna intuicija, izkušnje, učenje in predanost.

Njegovo poslanstvo je prispevati k ohranjanju resničnih vrednot v skupnosti, navdihniti in motivirati druge, da ustvarijo kulturo medsebojne podpore in si prizadevajo za rast. Verjame, da je za dosego pozitivnih sprememb v družbi izrednega pomena ustvariti ozračje, ki podpira željo po napredku. V prostem času se ukvarja z glasbo, plesom in športom.


Kje vidite skupino ALPHA LUXE čez 5 let?


ALPHA LUXE GROUP je bila ustanovljena da poveže storitve, ki združuje dejavnosti, ki so na trgu v medsebojnem povezovanju. Z vsako stranko imamo močne dolgoročne odnose.

Takšen način poslovanja ustvarja trajno vrednost in prinaša zadovoljstvo naših strank, ki nam omogočajo rast in ustvarjanje novih delovnih mest. S tem tempom čez pet let verjamem, da bomo dosegli svoje cilje: rast in prepoznavnost blagovne znamke v panogi.


Tvoj najpomembnejši vzornik je … Mama.


Z njo sem sprejel njen način delovanja skozi življenje. Odraščal sem z mamo, sestrama in postavil sem temelj za svoj uspeh: vztrajnost, delo, želja po doseganju ciljev in konstruktivno prispevanje k skupnosti.

SPOZNAJTE NAS