O nas - ALPHA LUXE GROUP

AGENCIJA ZA POSREDOVANJE NEPREMIČNIN, SVETOVANJE IN UPRAVLJANJE INVESTICIJSKIH PROJEKTOV

ALPHA LUXE GROUP je licenčna nepremičninska agencija, ustanovljena v začetku leta 2019 za zagotavljanje celovite storitve na področju posredovanja, svetovanja in upravljanja naložbenih projektov.

Veseli smo, da zastopamo in povezujemo naše stranke v procesu ustvarjanja trajne vrednosti.

Nudimo celovito storitev: pravno in finančno svetovanje, podporo odločanju, oglaševanje, trženje in poravnavo administrativne dokumentacije, kar vse prihrani dragocen čas in čim prej dokonča vaše projekte.

Vodi nas predpostavka strokovnosti, strokovnosti in ljubezni do poslovanja

Naš tim sestavljajo sestavljajo pooblaščeni zastopniki, odvetniki, oblikovalci, tržniki, nadzorniki in gradbeniki.

Zagotavljamo vam popolnoma personaliziran pristop in partnerstvo pri realizaciji vašega projekta.

Naš slogan predstavlja koncept naše storitve – LUXURY IN ALL THINGS

MISIJA IN VIZIJA

Naše poslanstvo je biti biti strateški partner pri lastninskih projektih naših strank in biti priča njihovemu zadovoljstvu pri doseganju zastavljenih ciljev.

S svojim strokovnim in kakovostnim delom je naša vizija postati osrednje mesto za nepremičninsko posredovanje, svetovanje in upravljanje investicijskih projektov, s čimer bomo dosegli mednarodno prepoznavnost blagovne znamke s prispevanjem k skupnosti, v kateri živimo in delujemo.

ZAKAJ NAMENITE NAŠO AGENCIJO

Nakup ali prodaja nepremičnine je večina ljudem najpomembnejša naložba v življenju, zato je dobro, da jih spremljajo strokovnjaki, ki imajo v nepremičninskih postopkih potrebne izkušnje.

Recimo, da se odločite za prodajo nepremičnine; Potrudili se boste, da fotografirate, opišete, postavite oglas na najbolj obiskane oglase in počakate na potencialne kupce. Čeprav bodo poizvedbe in obiski sledili, bo poskus prodaje verjetno počasen in neuspešen. Prednost najema agencije je, da že ima bazo potencialnih kupcev, ki iščejo nepremičnino, kot je vaša. Večina dragocenih nepremičnin se pogosto prodaja brez predhodnega oglaševanja..

Če pa kupujete nepremičnino, boste za optimalno odločitev potrebovali poznavanje pravne ureditve (civilni odnosi - lastninsko pravo, pravo in dedovanje), gradbene stroke, arhitekture, energetske učinkovitosti in upravnih postopkov

Če nimate vseh teh informacij, vam lahko vsak spregled povzroči nepotrebne stroške in težave pri dokončanju transakcije.

Stanje je še bolj tvegano, ko gre za poslovne naložbe. V tem primeru neprimerna odločitev lahko privede do zmanjšanja in pomanjkanja dobička, dodatnih stroškov in drugih stranskih učinkov.

Namen najema nepremičninskega posrednika je da strokovnjakom omogočite, da za vas opravijo kakovostno in varno delo.

Prednosti delovanja nepremičninske agencije:

1. Temeljit nadzor dokumentacije in priprave nepremičnin
Nepremičnine, ki so objavljene na trgu naša pooblaščena agencija podrobno pregleda, od tehničnih pogojev in vseh potrebnih dovoljenj do lastniških razmerij in morebitnih obremenitev bank ali državnih institucij. Zadevne okoliščine se redno preverjajo, zlasti med postopkom nakupa.

2. Ocena tržne vrednosti nepremičnine
Določitev izhodiščne cene nepremičnine je najpomembnejša za dobro in hitro prodajo. Naš izkušeni zastopnik bo kompetentno predlagal ceno, saj imamo vedno aktualne informacije o nepremičninah, prodanih na tej lokaciji, prihodnjih naložb, ki bi lahko vplivale na ceno, in drugih pomembnih dejavnikih, ki bi lahko vplivali na pravilno pozicioniranje vaše nepremičnine na trgu.

3. Svetovanje
Nepremičninski agent, ki dobro opravlja svoje delo, pozna trg nepremičnin in bo glede na vaše potrebe hitreje in bolje našel primerno nepremičnino za vas.

4. Pravna varnost
Agencije, ki izpolnjujejo zakonske zahteve za nepremičninsko posredovanje, so vpisane v register posrednikov pri Hrvaški gospodarski zbornici. Ena najpomembnejših pravnih obveznosti agencije je sklenjena polica zavarovanja poklicne odgovornosti, ki kupca zavaruje v primeru kakršnih koli težav. Za pravne zadeve z nepremičninami agencija najame odvetniško pisarno, ki zagotavlja pravno varnost.

5. Uprava
Agencija za vas opravlja celoten upravni del nepremičninskega posla (zahtevek za vpis v zemljiško knjigo, prenos lastništva in gospodarske javne službe v imenu kupca).

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Verjamemo, da si v življenju vsi zaslužijo noto luksuza.

Največje razkošje je kakovostno preživljanje prostega časa. Zato vam želimo z interdisciplinarnostjo in komplementarnostjo storitev prihraniti dragocen čas.

Naš tim je sestavljen iz strokovnjakov in strastvenikov, ki trdo delajo, motivirani za zadovoljstvo svojih strank.

Naše nepremičninske storitve vključujejo:

• Celovito analizo dokumentacije in svetovanje
Ocena tržne vrednosti nepremičnine
Iskanje nepremičnine ki bo ustrezala vašim potrebam
Pravna varnost in popolna skrbniška oskrba
• Profesionalna fotografija in video snemanje vaše nepremičnine
oglaševanje nepremičnin na vseh ustreznih domačih in tujih portalih
• Ponudba nepremičnin potencialnim kupcem iz portfelja agencij in predstavitev nepremičnine
Pogajanja

Če vas zanima vlaganje v zemljišče, obnova ali rekonstrukcija določene nepremičnine, gradnja ali dograditev za zasebne ali poslovne namene, ste na pravem mestu.

S sinergijo vseh potrebnih poklicev za vaš projekt bomo vodilni koordinator in kontaktna oseba.

Bomo:
Poiščite nepremičnino ki ustreza vašim potrebam in interesom
Analizirajte pravni status nepremičnine
• Organizirajte zbiranje vseh potrebnih dovoljenj
• Pomagajo vam izbrati kakovostnega arhitekta in gradbenega izvajalca
• Koordinirali študijo izvedljivosti (študijo izvedljivosti)
• Koordinirali vašo naložbeno študijo
• Analizirali možnosti financiranja (nepovratna sredstva, ugodna posojila, subvencije, dotacije države / regionalne vlade itd.)

Spoznajte nas o naših storitvah.

TRŽENJE

Dober marketing je danes nujno potreben za hitro in učinkovito prodajo.

Zato smo v ALPHA LUXE GROUP ustanovili ISTRA PLAKATI – agencijo za oblikovanje, trženje in kreativne rešitve, ki ponuja zvočno in video produkcijo, skupaj z zakupom oglasnega medijskega prostora.

ISTRA PLAKATI ponuja številne oglaševalske priložnosti po zelo ugodnih cenah.

Oglejte si našo celotno ponudbo marketinških storitev in široko paleto oglaševalskega prostora: www.istraplakati.hr

VIDEO ZAPIS IN PRODUKCIJA

V podjetju ustvarjamo za vas privlačne, visoko ločljive videoposnetke zunanjosti in notranjosti vaše nepremičnine in okolice, od tal ali zraka.

Naj vaša lastnost postane blagovna znamka: z ekskluzivno predstavitvijo in kakovostnim oglaševanjem povečajte svoje možnosti za hitro in učinkovito prodajo.

Preberite več o našem trženju, snemanju video posnetkov in produkciji.

ALPHA LUXE SKUPINA d.o.o.

NUDI POPOLNO STORITEV PRI POSREDOVANJU Z NEPREMIČNINAMI, TURISTIČNEM NAJEMU, UPRAVLJANJU Z NEPREMIČNINAMI, TURISTIČNEM NAJEMU, UPRAVLJANJU Z NEPREMIČNINAMI, TRŽENJU IN INVESTIRANJU.

SVETOVANJE IN UPRAVLJANJE INVESTICIJSKIH PROJEKTOV

Nakup ali prodaja nepremičnin večini ljudi je najpomembnejša naložba v življenju, zato je dobro, da jo spremljajo dobro poznani strokovnjaki, ki imajo v postopku potrebne izkušnje.

Vizijo imate - tu smo, da vam pomagamo uresničiti

Ne glede na to, ali kupujete, prodajate, najemate ali investirate v določeno nepremičnino, mora biti prvi stik z agencijo svetovalni. Nepremičninski strokovnjaki imajo potrebno znanje in izkušnje, potrebne za uresničitev vaše ideje.

Pozorno se bomo posvetili vam in z vami pogovorili o vaših idejah in potrebah, da bomo čim prej našli točno rešitev, na katero računate. Stanje je še bolj tvegano, ko gre za poslovne naložbe. V tem primeru neprimerna odločitev lahko privede do zmanjšanja in pomanjkanja dobička, dodatnih stroškov in drugih stranskih učinkov.

Katalog naših svetovalnih storitev se razlikuje glede na to, ali kupujete, prodajate ali gradite / vlagate v določeno nepremičnino in ali gre za stanovanjsko ali poslovno nepremičnino. V zvezi s tem vam bo naša skupina strokovnjakov s področja prava, arhitekture, gradbeništva, geodetskih področij, financ in upravljanja projektov EU zagotovila pravo storitev.

Če ste se odločili za bolj zapleten investicijski projekt (gradnja, obnova, prenova itd.), Bomo za vas izdelali in upravljali načrt projekta, usklajevali vse ukrepe in upoštevali roke izvedbe. Z vami bomo od vsega začetka do končne realizacije.

Preberite več o svetovalnih in upravljavskih storitvah investicijskih projektov.

PODPORA TUJIM DRŽAVLJANOM

Če vam je Hrvaška všeč in želite kupiti nepremičnino za stanovanje, počitnice ali vlaganje, nas z zaupanjem kontaktirajte.

Neodvisno raziskovanje trga nepremičnin v drugi državi je neodvisno pravno in tvegano prizadevanje.

Naš tim je sestavljen iz strokovnjakov za nepremičnine in odvetnikov, ki vam bodo svetovali in našli najboljšo rešitev ter rešili vse pravne in upravne zadeve.

Če ne nameravate preživeti celega leta v svoji nepremičnini, vam ponujamo storitev upravljanja nepremičnin.

Preberite več o naši podpori tujim državljanom.

NAJEM VIL IN POČITNIH DOMOV

Naša ponudba storitev vključuje tudi najem vil in počitniških hiš. S kakovostnim partnerjem bo vaša nepremičnina maksimalno napolnjena in prinesla varen dohodek.

Naj poskrbimo za oglaševanje in najem vaše vile ali počitniške hiše.

Za vas, bomo z najboljšo opremo fotografirali nepremičnino, ustvarili video in / ali virtualni sprehod, ga reklamirali in upravljali vaše rezervacije

Poskrbeli bomo za vaše goste in njihove zahteve, da bo njihovo bivanje z vami čim bolj udobno.

Nismo klasična najemna agencija. Gostje, ki najemajo nastanitev pri nas dobijo popolno in hitro storitev.

Podporo nudimo pri sami rezervaciji prenočišča, na željo gosta pa zagotovimo vse potrebne podatke o destinaciji:

• Aktualni kulturni in zabavni / družabni dogodki med bivanjem
• Gastronomska ponudba
• Športne dejavnosti in ponudniki športnih storitev
• Atrakcije in privlačne destinacije v bližini
• Izleti
• Naravna lepota
• Zgodovinska in kulturna dediščina in še več.

Nenehno izboljšujemo in sledimo svetovnim trendom.

V tem smislu smo prva in edina agencija na Hrvaškem, ki je v svojo ponudbo vključila kripto valute. Na ta način smo postali del globalne kripto skupnosti in vam - našim strankam - omogočili, da razširite svoje trge in povečate izkoriščenost svojih zmogljivost.

Konkretno se kripto skupnost v svetovnem merilu povečuje, kar odpira možnost dostopa do povsem novega trga visoke kupne moči.

Našim strankam ta priložnost prinaša odlične prednosti. Trg se širi, možnost polnjenja turističnih zmogljivosti se povečuje, vse brez tveganja.

Če želi stranka plačati s kriptovalutami, se v trenutku plačila pretvori v hrvaško kunjo, znesek pa prejmete v kunu. Prav tako ni tveganj zaradi tečajnih razlik, saj se pretvorba kripto valute v hrvaško kun opravi v 15 minutah po plačilu stranke.

Sodelujemo z najboljšo borzno posredniško družbo na Hrvaškem Hrvaškem in ena vodilnih borznoposredniških družb v Evropski uniji ki omogoča enostavno, zakonito in profesionalno trgovanje s kripto valutami.

Naš partner, Electrocoin, ije v celoti skladen z vsemi ustreznimi predpisi v Republiki Hrvaški. S svojim pravnim timom nenehno delajo na vzpostavitvi pravnih okvirov in vzpostavljanju povezav z regulativnimi organi v Republiki Hrvaški. Podjetje je tudi eden od soustanoviteljev združenja Blockchain and Cryptocurrency Association (UBIK) katerega cilj je graditi in opolnomočiti hrvaško blockchain skupnost ter reševati skupna regulativna vprašanja.

Naše storitve vključujejo:
• Izdelava profesionalnih fotografij in / ali video posnetkov ali virtualnih sprehodov ain opisov vaše nepremičnine v hrvaškem, angleškem, italijanskem in nemškem jeziku in še več
• Trženje in prodaja – oglaševanje vaše lastnine na naši spletni strani in vseh ustreznih portalih in družbenih omrežjih
Cene v sodelovanju s najemodajalci
Spremljajte stanje zasedenosti in pravočasno opozarjate na potrebo po cenah
Spremljanje zakonodaje in ustrezno obveščanje o spremembah predpisov in drugih ustreznih informacij
Svetovanje za povečanje konkurenčnosti in dohodka od najemnin z izboljšanjem ponudbe ali same nepremičnine
Upravljanje rezervacij in komunikacija z gosti
Strokovno osebje je na voljo ob delavnikih v času uradnih ur
Skrb za goste od trenutka nastanitve do bivanja v objektu in odhoda
• Gostom omogočite dostop do vseh potrebnih informacij o destinaciji:
družabni / kulturni dogodki, gastronomska ponudba, športne aktivnosti, izleti itd.
Notranje in zunanje vzdrževanje vaše nepremičnine (po dogovoru)

Zakaj nas najeti?

• Neprestano vlagamo v SEO tako da smo v iskalnikih čim bolj blizu vrha in s tem bližje strankam
Oglašujemo se na vseh ustreznih portalih in družbenih omrežjih
• Za fotografiranje in snemanje vaše nepremičnine uporabljamo najboljšo opremo, tehnologijo in modele
Ekskluzivnosti umestitev ne pogojujemo samo prek ALPHA LUXE
Števila vaših samoplačil ne omejujemo
• V primeru odpovedi ali nerazpoložljivosti gostov bo plačano povračilo v skladu s pogodbo
• Naše osebje je izkušeno, prijazno in na voljo za vsa vprašanja
• Pri nas vam bomo svetovali o vsem, kar vas zanima, kako izboljšati ponudbo in povečati zmogljivosti
Neprestano izboljšujemo in sledimo trendom, tako da ste prepričani, da vas spremlja ambiciozna in dragocena ekipa strokovnjakov

Preberite več o najemu vil in počitniških hiš.