USLUGE PRODAVATELJIMA

Prodaja nekretnine podrazumijeva niz aktivnosti. Mi u ALPHA LUXE GROUP ćemo za Vas obaviti sve potrebne radnje da bi se Vaša nekretnina u najkraćem mogućem roku prodala po najboljoj mogućoj cijeni.

Osnovne usluge pri prodaji nekretnine:
1. Savjetovanje u vezi pripreme nekretnine prije prodaje.
2. Pregled dokumentacije nekretnine i pravno savjetovanje u slučaju potrebe rješavanja pravnog stanja nekretnine.
3. Profesionalno fotografiranje nekretnine.
4. Procjena vrijednosti nekretnine od strane naših agenata.
5. Oglašavanje nekretnine na svim relevantnim domaćim i stranim portalima.
6. Ponuda nekretnine potencijalnim kupcima iz agencijske baze i obilazak nekretnine.
7. Pravna i administrativna podrška i savjetovanje u procesu kupoprodaje (izrada predugovora, ugovora, tabularne isprave).

U slučaju potrebe za dodatnim radnjama koje prethode samoj kupoprodaji, stojimo Vam na raspolaganju za kompletnu uslugu (odvjetničke usluge, arhitektonske/građevinske usluge i dr.).

Po narudžbi, nudimo Vam sljedeće usluge:
1. Uređenje pravnog stanja nekretnine
2. Procjenu vrijednosti od strane ovlaštenih procjenitelja.
3. Analizu iskoristivosti zemljišta.
4. U slučaju prodaje trgovačkog društva, dubinsko snimanje društva i procjenu vrijednosti.
5. Profesionalno čišćenje nekretnine.
6. Profesionalno video snimanje nekretnine.
7. Energetsko certificiranje nekretnine.
8. Arhitektonske i građevinske usluge.
9. Geodetske usluge.
10. Usluge sitnih popravaka – obrtničke usluge.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

USLUGE KUPCIMA

Kupnja nekretnine zahtijevan je i prilično stresan posao. Imate određenu viziju, potrebe, budžet ali u moru ponuđenih nekretnina teško je zadovoljiti sve parametre.

Angažmanom agencije uvelike ćete si olakšati život. Agencija ima bazu nekretnina u kojoj će se vjerojatnije naći ona koja bi mogla zadovoljiti sve Vaše kriterije puno brže i sigurnije nego da to radite samostalno.

Usluge koje nudimo kupcima nekretnine:
1. Savjetovanje – prvi kontakt s kupcem i prikupljanje informacija o zahtjevima kupca, potrebama i budžetu.
2. Odabir i prezentacija nekretnina te obilazak istih.
3. Pravna kontrola dokumentacije.
4. Pregovori u kupoprodaji.
5. Izrada kupoprodajne dokumentacije (predugovori, ugovori, tabularne isprave,promjena vlasništva u zemljišnim knjigama).
6. Administrativna podrška (promjena vlasništva kod pružatelja komunalnih usluga – struja, voda, komunalije..).

U slučaju da nekretnina koju ste izabrali zahtijeva dodatni arhitektonski ili građevinski angažman, po narudžbi za Vas organiziramo potrebnu uslugu.

Po narudžbi, nudimo Vam sljedeće usluge:
1. Uređenje pravnog stanja nekretnine.
2. Procjenu vrijednosti od strane ovlaštenih procjenitelja.
3. Analizu iskoristivosti zemljišta.
4. U slučaju prodaje trgovačkog društva, dubinsko snimanje društva i procjenu vrijednosti.
5. Profesionalno čišćenje nekretnine.
6. Profesionalno video snimanje nekretnine.
7. Energetsko certificiranje nekretnine.
8. Arhitektonske i građevinske usluge.
9. Geodetske usluge.
10. Usluge sitnih popravaka – obrtničke usluge.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

VILE ZA NAJAM

Paleta naših usluga uključuje i iznajmljivanje vila i kuća za odmor. Uz kvalitetnog partnera, Vaša će nekretnina biti maksimalno popunjena i ostvariti siguran prihod.

Što po nama čini godišnji odmor savršenim? Lokacija, lijepo vrijeme, ugodan smještaj i dobro društvo.

Hrvatska je prekrasna zemlja. O tome svjedoče brojni posjetitelji diljem svijeta. Ugodna klima, prekrasne plaže, očuvane prirodne ljepote i savršena gastronomska ponuda recept su za kvalitetan odmor i opuštanje.

Razloga za posjetiti Hrvatsku ima mnogo tijekom cijele godine; počevši od svečanih novogodišnjih dočeka, uzbudljivih dana karnevala, proljetne predsezone, pa do atraktivne ljetne sezone i tople raznobojne jeseni.

Sinergija očuvanih prirodnih ljepota, kulturnog i povijesnog nasljeđa, vrhunske gastronomije i gostoprimljivih i vedrih domaćina ono je što nas čini top turističkom destinacijom.

Ako ste odlučili svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj, čestitamo!

Osigurajte si na vrijeme smještaj iz snova, a onda počnite planirati svoje vrijeme kod nas. Ne morate sami lutati po mnogobrojnoj ponudi, za sve što Vas zanima obratite nam se s povjerenjem.

Ne samo da smo za Vas osigurali najljepše vile po najpovoljnijim cijenama, nego ćete kod nas dobiti sve informacije o ponudi destinacije koju posjećujete- o aktualnim događanjima za vrijeme Vašeg boravka, ponudi restorana i kafića te sportskih aktivnosti.

Premisa našeg poslovanja je ekspeditivnost i pružanje kompletne usluge našim klijentima.

Kod nas nema nepoznanica i nemogućih zadataka. Svakodnevno radimo na usavršavanju, a paralelno nastojimo biti što inovativniji i u toku sa svjetskim trendovima.

ALPHA LUXE GROUP prva je agencija u Hrvatskoj koja je u svoju ponudu uvela mogućnost plaćanja kripto valutama. Na taj smo način postali dio svjetske kripto zajednice, ponosni što u tom dijelu diktiramo trendove u turističkoj industriji, industriji nekretnina i marketinških usluga.

Svakodnevno se trudimo biti što bolji u onome što radimo kako biste bili potpuno zadovoljni i vratili nam se s povjerenjem.

Stoga, ako želite da Vaše ljetovanje prođe po planu, na vrijeme osigurajte smještaj. Ostalo Vam je sve dostupno kad dođete.

USLUGE STRANIM DRŽAVLJANIMA

Istra i Kvarner vrlo su poželjne regije za život i provođenje godišnjeg odmora, kako domaćim tako i stranim državljanima. Obzirom na opsežnu proceduru u poslovima kupoprodaje, stranim državljanima nudimo kompletnu uslugu u cilju uštede vremena i izbjegavanja nepotrebnih troškova.

U tom smislu naše usluge obuhvaćaju:
1. Savjetovanje i analiza želja/potreba i budžeta
2. Prezentacija nekretnina za pregled i obilazak istih
3. Prevoditeljske usluge ili usluge ovlaštenog sudskog tumača
4. Kontrola pravne i građevinske dokumentacije od strane odvjetnika
5. Priprema dokumentacije i sve radnje za kupce (ne-EU građane) potrebne za odobrenje uknjižbe prava vlasništva putem Ministarstva Pravosuđa
6. Po potrebi, osnivanje tvrtke u Republici Hrvatskoj
7. Ishođenje dokumentacije na ime novog vlasnika
8. Prijenos komunalija na ime novog vlasnika
9. Property management nekretnina.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

PROPERTY MANAGEMENT

Za vrijeme koje ne provodite u Vašoj nekretnini brigu o njoj prepustite nama. Prema Vašim potrebama kreiramo i nudimo personalizirano upravljanje i održavanje Vaše nekretnine, od plaćanja računa, sitnih popravaka u kući, do održavanja vrtova i bazena. Nudimo Vam kompletnu uslugu u skladu s Vašim željama.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

PRAVNE USLUGE

ALPHA LUXE GROUP ozbiljno i profesionalno pristupa svakoj transakciji u prometu nekretninama te za predmetne poslove angažiramo odvjetnički ured specijaliziran za imovinsko pravne odnose, obvezno i trgovačko pravo i pravo trgovačkih društava. Osnovne pravne usluge uključene su u agencijsku proviziju te nemate dodatan trošak.

Nudimo Vam sljedeće pravne usluge uključene u agencijsku proviziju:
1. Kontrolu dokumentacije: zemljišnoknjižni izvadak (izvadak iz gruntovnice), građevinsku i uporabnu dozvolu te posjedovni list (katastar) te izvadak iz katastra (kopija katastarskog plana).
2. Pravno savjetovanje (u slučaju suvlasništva, zajedničkog vlasništva, nasljednih odnosa, tereta na nekretnini, zabilježbi i slično).
3. Izrada ugovora – predugovora o kupoprodaji i kupoprodajnih ugovora te tabularne izjave za upis vlasništva u zemljišnim knjigama.
4. Prijedlog za uknjižbu prava vlasništva.
5. Upis promjene posjeda u Katastru (u slučaju potrebe, izrada požurnica).
6. Prijenos vlasništva kod pružatelja režijskih i komunalnih usluga (struja, voda, komunalije).

Po narudžbi nudimo Vam daljnje usluge:
1. Pravno savjetovanje i pribavljanje lokacijskih, uporabnih i drugih dozvola u postupcima vezanim uz nekretnine i građenje.
2. Sastavljanje i analiza ugovora vezanih uz stjecanje i prijenos ograničenih stvarnih prava na nekretninama (hipoteke, služnosti, pravo građenja).
3. Zastupanje u svim vrstama zemljišnoknjižnih postupaka.
4. Sastavljanje i analiza ugovora o građenju.
5. Sastavljanje i analiza ugovora o najmu nekretnine, ugovora o zakupu zemljišta ili ugovora o zakupu poslovnog prostora.
6. Postupci dubinskog snimanja nekretnina .
7. U slučaju prodaje ili kupnje trgovačkog društva, dubinsko snimanje istog .
8. Pravno savjetovanje i sastavljanje temeljnih akata, ugovora i popratne dokumentacije u postupku osnivanja trgovačkih društava i drugih pravnih osoba, kao i kod svih vrsta statusnih promjena u trgovačkim društvima (povećanje i smanjenje temeljnog kapitala, promjene u članstvu i sl.).
9. Cjelokupna podrška pri provođenju složenijih promjena (spajanje, pripajanje, razdvajanje, preoblikovanje itd.).
10. Osnivanje trgovačkih društava u Republici Hrvatskoj za strane državljane.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

ARHITEKTONSKE USLUGE

Želite prodati svoju nekretninu brzo i potencijalnim kupcima predstaviti sve njezine prednosti i potencijal? U tom slučaju savjetujemo angažman arhitekta koji će Vam pripremiti projektno rješenje kojim bi se nekretnina približila željama kupca i time ubrzala prodaja.

Kada je riječ o kupnji arhitekt Vam može pomoći da naizgled neodgovarajuću nekretninu pretvorite u nekretninu iz snova. Tako unaprijed možete saznati može li se nekretnina prilagoditi specifičnim zahtjevima i koja bi bila cijena tog zahvata.

Želite li izgraditi nekretninu koja će zadovoljiti Vaše potrebe i potrebe za suvremenim, funkcionalnim i održivim načinom života?

Naš tim ovlaštenih arhitekata i suradnika specijaliziran za projektiranje građevina prema najvišim standardima energetske učinkovitosti, sa certifikatom za pasivnu gradnju (Certified Passive House Designer) i bogatim iskustvom na području stambene arhitekture spojit će suvremeno stanovanje i održivi način gradnje, oslanjajući se na graditeljsku tradiciju našeg kraja.

Kroz 3D vizualizacije moći ćete u “stvarnom vremenu” zajedno sa arhitektom kreirati prepoznatljiv arhitektonski koncept, a time svoju nekretninu bolje plasirati na tržištu.

Naš stručni tim arhitekata i suradnika nudi:
• arhitektonsko savjetovanje
• preliminarnu studiju prostornih mogućnosti (provjera zadatka u skladu s prostornim planom)
• idejna rješenja i idejne projekte
• glavne projekte
• izvedbene projekte
• projekte interijera
• 3D fotorealistične vizualizacije
• 3D šetnju (walkthrough) kroz prostor
• studiju osunčanosti
• projekt fizike zgrade
• stručni i projektantski nadzor
• troškovnike svih struka

Naš pristup je interdisciplinaran i integrativan, pri čemu koristimo sve struke potrebne za izradu kvalitetnog projektnog rješenja. Svakom projektu pristupamo individualno i sa velikim senzibilitetom prema prirodi i postojećoj izgradnji.

Uz navedeno, pioniri smo na području rada u BIM tehnologiji u Hrvatskoj (Building Information Modeling) što podrazumijeva suradnju svih sudionika u gradnji na jednom virtualnom modelu, a time olakšava sam proces projektiranja, gradnje i stručnog te projektantskog nadzora.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

SAVJETOVANJE I UPRAVLJANJE INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA

Imate ideju ali niste sigurni otkud krenuti? Stvorili ste viziju projekta u koji biste uložili sredstva, ali ne možete pronaći odgovarajuću nekretninu ili tim koji bi Vas kvalitetno pratio u ostvarenju Vašeg sna? Zato smo tu za Vas.

Kao Vaš partner u ulaganju saslušat ćemo Vašu ideju, mogućnosti i zahtjeve te u suradnji s Vama izraditi projektni plan i koordinirati njegovo ostvarenje.

Usluge koje Vam nudimo, po izradi projektnog plana su:

1. Pronalazak odgovarajuće nekretnine za Vaš projekt
Nakon što nam izrazite svoju viziju i potrebe mi ćemo uložiti maksimalni napor da za Vas nađemo odgovarajuću nekretninu na kojoj ćete realizirati svoj projekt. Analizirat ćemo dokumentaciju te ako bude potrebno urediti pravno stanje (vlasnički odnosi, potrebne dozvole i dr.)

2. Prikupljanje ponuda za projektiranje i građevinske radove, pregovaranje i savjetovanje u izboru najpovoljnijeg ponuditelja
Studija isplativosti uzima u obzir sve relevantne čimbenike (pravne, ekonomske i dr.), kako bi objektivno prikazala prednosti i slabosti investicijskog projekta te njegove mogućnosti i možebitne rizike. Također, definira sredstva potrebna za njegovo ostvarenje i izglednost uspješnosti.

3. Koordinacijaizrade investicijske studije
Investicijska će studija prikazati ekonomsku isplativost ulaganja i način na koji će projekt biti realiziran. Za razliku od studije isplativosti, investicijska studija neće samo utvrditi isplativost, nego i prikazati način realizacije projekta.

4. Analiza mogućnosti financiranja Vašeg projekta
Za Vaš projekt uvijek postoji mogućnost ishodovanja sredstava od strane državnih institucija odnosno institucija Europske unije. Analizirat ćemo mogućnosti financiranja putem bespovratnih sredstava EU, povoljnog kreditiranja, subvencioniranog financiranja, odnosno financijskih potpora od strane državne/regionalne vlasti.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

MARKETING, PROFESIONALNO SNIMANJE I VIDEO PRODUKCIJA

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. je društvo koje vjeruje u kvalitetan marketing i u komplementarnost usluga.

Iz tog smo razloga osnovali društvo ISTRA PLAKATI – marketinšku agenciju specijaliziranu za zakup vanjskih (outdoor) i unutarnjih (indoor) reklamnih površina, kreativu i dizajn te audio i video produkciju.

Agencija ISTRA PLAKATI pruža kompletnu marketinšku uslugu:
• Izradu marketinškog (media) plana sukladno željama/potrebama i budžetu klijenta – POTPUNO BESPLATNO
Kreativno rješenje za oglašavanje
Profesionalno fotografiranje i video snimanje nekretnine najkvalitetnijom opremom
Grafički dizajn, pripremu za tisak
Audio i video produkciju
Široku ponudu oglasnog prostora diljem Hrvatske i zakup medija

Kod nas ćete dobiti kompletnu uslugu u najkraćem mogućem roku.

Naš moto su brzina, ekspeditivnost i dostupnost u svakom trenutku.

Iz naše ponude izdvajamo:
Vanjske oglasne prostore: billboarde/jumbo plakate, city light površine, oglasne prostore na plažama (kabine za presvlačenje, tornjevi za spasioce, turističke info mape i ostalo)
Digitalne, interaktivne oglasne prostore: digitalni city light, digitalni banner, digitalni lift, pametna telefonska govornica i ostalo)
Unutarnje oglasne prostore: oglašavanje u javnom prijevozu, poslovnim zgradama i obrazovnim ustanovama, zdravstvenim ustanovama, ljekarnama i ACI MARINAMA
TAXI oglašavanje

Ističemo oglasne prostore u Poreču, na najfrekventnijem kružnom toku na lokaciji Mate Vlašića 17 – sjedište društva ALPHA LUXE GROUP.

Garantiramo visoku vidljivost i učinkovitost reklame te najpovoljniju cijenu oglašavanja.

Više o našoj ponudi saznajte na: www.istraplakati.hr

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

OSIGURANJE

U paleti naših usluga nudimo i osiguranje. Zaštitite svoju nekretninu, svoje vozilo ili svoje najmilije; odaberite razinu zaštite koja vam najviše odgovara i sklopite policu osiguranja po vašoj mjeri.

Surađujemo s najuglednijim svjetskim vodećim osiguravajućim društvima i možemo vam ponuditi sve vrste osiguranja po povoljnim uvjetima:
• Osiguranje od autoodgovornosti i autokasko osiguranje
• Osiguranje imovine
• Osiguranje doma
• Osiguranje turističkih apartmana
• Osiguranje od krađe i razbojstva
• Osiguranje usjeva, nasada i plodova
• Osiguranje u slučaju iznenadnih i neočekivanih događaja u stanu, a koji zahtijevaju hitno organiziranje pomoći stručne osobe (hitnu intervenciju)
• Osiguranje od odgovornosti
• Osiguranje života i štedno osiguranje
Putno osiguranje
• Osiguranje brodica i jahti
Zdravstveno osiguranje
• Osiguranje od nezgode
• Osigurateljni paketi

Mi brinemo za Vašu sigurnost!

Pristup svakom klijentu je personaliziran te se ponuda izrađuje sukladno potrebama klijenata.

Iskoristite mogućnost uštede i ugovorite osigurateljne pakete! Po povoljnijoj cijeni sklopite police osiguranja objedinjene u jednom paketu oformljenom isključivo za Vas i osigurajte sve što Vam je bitno.

Jednim jednostavnim klikom zatražite ponudu i u par koraka, po najpovoljnijim cijenama, osigurajte svoj mir.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

360° VIRTUALNA ŠETNJA

Zadivite svoje kupce tako što ćete im omogućiti virtualni posjet Vaše nekretnine.

Virtualna šetnja je tehnologija realnog prikaza prostora koja, uz pomoć rotirajuće kamere snimajući pogled od 360 stupnjeva, omogućuje klijentu da Vašu nekretninu doživi na najbolji mogući način iz udobnosti svojeg doma na računalu, pametnom telefonu, TV-u , tabletu i sl.

Ako prodajete nekretninu, virtualnom šetnjom ostvarujete profesionalniji dojam i budite kod kupca povjerenje i sigurnost. Korištenjem ovog alata izbjegavate nepotrebna razgledavanja i omogućavate dolazak samo onih potencijalnih kupaca koji su već razvili ozbiljnu namjeru o kupnji vaše nekretnine.

Ako iznajmljujete nekretninu za odmor, apartman ili vilu, virtualna šetnja je alat kojim možete svojim potencijalnim gostima prenijeti i dio atmosfere Vaše turističke ponude. Dok iz udobnosti svojeg doma virtualnom šetnjom gledaju Vašu nekretninu i šeću od sobe do sobe, Vaši će potencijalni gosti moći zamisliti svoj odmor i steći puno bolju predodžbu o tome što nudite i kako bi oni mogli provesti svoj godišnji odmor u Vašem prostoru. Također, virtualna šetnja povećava Vašu prisutnosti u Google rezultatima pretraživanja, pa će se Vaš smještaj prikazivati prije konkurencije.

Pomoću naše 360° tehnologije možemo stvoriti prekrasne virtualne šetnje, integrirati ih u sve portale za oglašavanje nekretnina koje koristimo i izravno ih dijeliti na društvenim mrežama kako bismo privukli više kupaca.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

GEODETSKE USLUGE

Treba Vam geodet? Obratite nam se i za Vas ćemo organizirati sve usluge koje su Vam potrebne, uz povoljnije cijene u odnosu na konkurenciju.

Geodetske usluge uključuju:
Savjetovanje
Evidentiranje stvarnog stanja čestice u katastru i zemljišnoj knjizi
Upisi nekretnina u katastar i zemljišne knjige
Parcelacija i objedinjavanje katastarskih čestica
Izrada geodetskih podloga za projektiranje i dr.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

USLUGE ENERGETSKOG CERTIFICIRANJA NEKRETNINE

Energetski certifikat je dokument koji sadrži opće podatke o zgradi, energetski razred zgrade, podatke o osobi koja je izdala energetski certifikat, podatke o termotehničkim sustavima, klimatske podatke, podatke o potrebnoj energiji za referentne i stvarne klimatske podatke, objašnjenja tehničkih pojmova te popis primijenjenih propisa i normi.

Ako Vaša nekretnina još nema energetski certifikat, tu smo za Vas da u najkraćem mogućem roku i uz garantirano konkurentnu cijenu dostavimo ponudu za uslugu certificiranja.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

USLUGE OVLAŠTENOG PROCJENITELJA NEKRETNINE

Procjena nekretnine je postupak kojim se određuje njezina vrijednost u sadašnjem vremenu, uzimajući u obzir moguće utjecaje (pravne, ekonomske, urbanističke, građevinske i dr.) u budućem vremenu. Sudski vještak svojom licencom jamči da je procijenjena vrijednost nekretnine tržišno realna.

Procjena se vrši u sljedećim slučajevima:
U postupku traženja kredita kod komercijalnih banaka, kad nekretnina služi kao sredstvo osiguranja povrata
• Kod formiranja prodajne/kupovne cijene nekretnine
• Za izradu građevinsko – obrtničko – instalacijskih troškovnika za adaptacije, rekonstrukcije, izgradnje ili dogradnje nekretnina

Procjenjuju se sljedeće nekretnine:
Stambene nekretnine: stanovi, apartmani, kuće, vile
Nekretnine za poslovnu namjenu: trgovački objekti, turistički objekti, sportsko – rekreacijski objekti, gospodarski objekti, zdravstveni objekti, proizvodni objekti
Druge nekretnine: garaže, parkirališta, benzinske crpke
Zemljišta: građevinska, poljoprivredna

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com

USLUGE ANALIZE ISKORISTIVOSTI ZEMLJIŠTA

Analiza iskoristivosti zemljišta uključuje detaljnu provjeru građevinskog zemljišta glede maksimalne iskoristivosti i komercijalne vrijednosti.

Ova usluga usmjerena je i na investitore i na prodavatelje/vlasnike nekretnina.

Investitorima pomaže da u što kraćem roku analiziraju potencijal građevinskog zemljišta i krenu u realizaciju investicije, a vlasnicima/prodavateljima da dobiju uvid u to što se na zemljištu može izgraditi jer taj podatak utječe na vrijednost zemljišta odnosno cijenu koju mogu postići na tržištu.

Usluga uključuje detaljan pregled vlasničkih listova, katastarskih prerisa, usklađenosti površina u katastru i gruntovnici, a sve popraćeno s grafičkim i tekstualnim prikazom iz generalnog urbanističkog plana (GUP-a) pojedinog područja. Konačno, klijentu se prezentira idejno rješenje arhitekta za svaku odabranu lokaciju.

Obratite nam se s povjerenjem.
052 204 933      info@alphaluxegroup.com